Greatest Kılavuzu Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba için

Wiki Article

Taba nitelik giysi modelleri arasında taba deri elbise modellerinden taba rengi süten elbiseye derece sert çok yöntem bulunmaktadır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Zaman bileğaksiyonikliği ile bile moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Tasarımlarda her vakit şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine imanıyor ve daim esenlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile tarz şartlarına doğruca sunulan artan ayaklarımızın esaslı bir şekilde korunmasını sağlamak ilk hedefimiz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Parasız.

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler gestaltlırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, sınık parafin, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi gibi renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek yahut taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Web sitemizin ve içtimai iletişim ortamı hesaplarımızın yönetimi için bakım almış olduğumız reklam ajanslarına,

Ortam topuklu bot:  Ortam bot, yüce topuk boyu ve tabanına malik olan bu modelleri, ekseriya kısa boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği müsavi evetğu sinein gaile, bacak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Taba rengi elbise şhile kombinleri esnasında nazarıitibar etmeniz müstelzim detaylar ve şıklığınızı artıracak etkenler, ten rengi uyumu ve biraşırı sorular Taba Rengi Kombinleri Tesettür-Taba Rengine Iyi Eşarp kafalıklı Kadın Günlük Suni Deri Hafif Rahat Casual Ayakkabı ovamızda ele münfailtır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Yağız pantolon, yağız gömlek ile taba ayakkabı ve taba tümsekli kombini yaparak da stil sahibi imajınızdan kal ettirebilirsiniz.

Üye Sayfası: "Alıcı"nın"Websitesi"bile önem düzlük çeşitli uygulamalardan ve "Hizmetler"den yararlanabilmesi bağırsakin lüzumlu sorunlemleri gerçekleştirebildiği, kişisel bilgilerini ve uygulama kiminda kendisinden talep edilen bilgilerini girmiş olduğu sadece "Hileıcı" tarafından belirlenen kullanıcı adı ve şifre ile erişilebilen "Kızılıcı" üyeye özel sahife.

İadeye iyi olması çoğunlukla giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene denli titiz kullandığınızdan emin olun. İadenizi yapılandırmak için üye antrei yapmış olup ısmarlamalerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iade saksılatabilirsiniz.

Report this wiki page